Lik oss på facebook
Nyhetsbilde.
Allmøte om flytting av kroa

Onsdag 4 oktober var det allmøte angående flytting av kroa nede i auditorium 1 her på HiN. Oppmøtet var skuffende, bare 3 % av studentene møtte opp på noe som kan bli det største som har skjedd for studentlivet her i Narvik.


Journalist: Kim Roar Foldøy Hauge.
----
Publisert 24.09.2000, oppdatert 17.01.2016 kl 05:14

Det virker dog som om folk har fått med seg hva som er iferd med å skje og diskusjonene går rundtomkring. Det er dog litt synd at så få gidder å møte opp å si hva de mener om saken. Det er veldig lett å komme i etterkant med kritikk men jeg mener nå iallefall at disse ikke har noe å si når de ikke gidder å ta seg tid i den innledende fase. Til tross for lite oppmøte var det en god del spørsmål som ble stilt. Mange av disse var det dog umulig å svare på. Som for eksempel detaljer som priser, åpningstider, driftsform osv.

Dette er ting som må utarbeides senere for å finne ut om dette overhodet er lønnsomt og om det er noe studentene vil ha. Vi kan ikke bruke masse tid og penger på å finne ut slikt før vi vet om studentmassen vil at vi skal fortesette. Når det gjelder visjoner om en kro nede i sentrum er det eneste vi pr dags dato kan si er at vi vil dette grunnet det potensiale og muligheter dette vil frembringe. Mulighetene til størrelse, aktivitet og tilbud vil kunne bli mye bedre, noe som ikke skulle være alt for vanskelig med de restriksjoner et bomberom nede i høgskolens kjeller medfører.

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av Arnt Rune Flekstad i 2000.