Lik oss på facebook
Nyhetsbilde.
Eget Studenthus

I mange år har ideen om eget studenthus her i Narvik vært oppe men ingen har tatt skikkelig tak i dette, før nå. Og har vi da egentlig bruk for et slikt hus.


Journalist: Kim Roar Foldøy Hauge.
----
Publisert 12.09.2000, oppdatert 23.03.2012 kl 03:05

Det har lenge vært prat om kanskje en gang i tiden å anskaffe et eget bygg for studentene her i byen, et eget studenterhus. Det var dog bare prat helt frem til nå. Ledelsen i NSS har helt siden overtagelsen av styrevervene jobbet hardt for å oppnå større eksponering samt skaffe til veie mere midler. Ideen om å bygge/leie/kjøpe hus kom også opp og det har blitt gjort mye arbeid rundt dette. Før noe mer evt gjennomføres bør det opp for studentene siden det ikke er noen vits i å jobbe for noe studentene kanskje ikke er interesert i.

Det som er det største ønsket er iallefall et eget bygg med lokaler for alle klubber, kontorer for disse som trenger det samt NSS styret, felles oppholdsrom og kanskje et konferanse/møte/presentasjons rom. I tillegg ville kroa også holde til i et sådan bygg med mye større og bedre lokaler enn det de nå har til rådighet. I sammenheng med dette har det også kommet på bane flere løsninger som kan gjennomføres, derfor vil det bli avholdt allmøte den 4 oktober, her vil informasjon bli utdelt og folk kan få en mulighet til å spørre og si hva de mener. Det vil i hovedsak bli lagt vekt på muligheter for å flytte samt utvide kroa ned i byen, da dette er noe som har blitt foreslått.

Så det oppfordres til at de av dere som har noen meninger om dette evt er nyskjerrige på å vite hva det er snakk om skal møte opp på dette.