Lik oss på facebook
Nyhetsbilde.
Vet du om noen som har gjort mye for studentersamfunnet?

Det er mange som er involvert i studentersamfunnet, men noen gjør mer enn andre og legger ned mye arbeid og fortjener en utmerkelse. Send inn forlag til hvem som skal motta prisene Store og Lille Bjørn.


Journalist: Kim Roar Foldøy Hauge.
----
Publisert 14.03.2017, oppdatert 14.03.2017 kl 14:14

Nå er tiden nok en gang inne for å hylle studenter som har lagt ned et langt, stort og ikke minst godt arbeid for andre studenter her på skolen gjennom organer tilknyttet Narvik Studentersamfunn.

I vinterfestuka vil Ordenskomitéen i Narvik Studentersamfunn dele ut opp til 3 hederspriser til studenter som er her ved skolen. Prisene er de velkjente Store Bjørn og Lille Bjørn prisene. Ordenskomitéen har ikke fullstendig oversikt over hvem som er aktiv i studentmiljøet og kan være kvalifisert til en av prisene.

Vi ber derfor våre medstudenter om å sende oss forslag på studenter dere mener fortjener å bli hedret for sitt arbeid for studenter gjennom NSS.

Send din nominasjon til bjorn(å)samfunnet.no. Husk å få med om nominasjonen gjelder for Store Bjørn eller Lille Bjørn. Få også med kort hva studenten har gjort for å fortjene en Bjørn.

Frist for å nomineres settes til fredag 17.03.2017 kl. 23:59

For mer informasjon, se samfunnet.no/bjorn.